Rezervari Non Stop : +40 723 508 531 / +40 723 199 379

Inchirieri auto Bucuresti Romania

Cu o prezenta de peste 15 ani pe piata de inchirieri auto din Romania, compania de inchirieri auto MGF Rent a Car poate fi considerata una din cele mai importante agentii de inchirieri masini.

Experienta acumulata pe parcursul celor peste zece ani de activitate, constituie o garantie in plus pentru calitatea serviciilor de inchirieri auto, inchirieri auto pe termen lung, inchirieri auto cu sofer, transfer aeroport, transfer inter-city oferite.

Atentia acordata serviciului de relatii cu clientii este motivul pentru care foarte multi dintre clientii nostri se reintorc la noi si rezerva autoturisme sau minivanuri oridecateori vin in Romania in vacanta sau sau pentru afaceri.


Mizam pe calitatea masinilor pe care le oferim spre inchiriere precum si pe diferitele accesorii care maresc siguranta si confortul sofatului, atunci cand afirmam ca serviciul nostru de inchirieri masini este unul din cele mai profesionale de pe piata de inchirieri auto din Romania. De asemenea, incercam permanent sa le oferim clientilor nostri conditii de inchiriere auto simple si flexibile precum si cele mai avantajoase tarife in functie de perioada inchirierii.

Pentru a mari gradul de satisfactie al clientilor precum si pentru a facilita accesul la serviciile noastre de inchirieri auto am implementat mai multe masuri:

  1. Posibilitate rezervare online
  2. Posibilitate rezervare telefonica
  3. Livrarea / colectarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice locatie din BUCURESTI
  4. Livrarea / colectarea gratuita a autoturismului inchiriat la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti
  5. Plata cu cardul bancar VISA/MASTERCARD fara taxa suplimentara sau alte comisioane

 

Diversificarea permanenta a serviciilor oferite face ca astazi sa va putem oferi pe langa serviciul de inchirieri auto, urmatoarele:

  1. Servicii Transfer Aeroport
  2. Servicii Transfer Intercity
  3. Inchirieri  masini cu Sofer
  4. Inchirieri  Auto pe termen lung
  5. Inchirieri diverse accesorii pentru masinile inchiriate

Apelati cu incredere la serviciile noastre de inchirieri auto si va garantam ca orice calatorie cu autoturismele MGF RENT A CAR va fi o placere.