Rezervari Non Stop : +40 723 508 531 / +40 723 199 379

Intrebari Frecvente

1.Care sunt documentele si cerintele generale necesare pentru închirierea unei maşini ?

MGF Rent a Car solicita un permis de conducere valabil cu o vechime de minim 2 ani si carte de identitate /pasaport valabile. Soferii trebuie sa aiba peste 22 de ani. In cazul inchirierilor in scop de afaceri (personae juridice) sunt necesare documentele de inregistrare si stampila societatii. 

2.Poate altcineva in afara de mine sa conduca masina inchiriata ?

Numai soferii mentionati in anexele contractului de inchiriere au voie sa conduca un autoturism inchiriat de la MGF RENT A CAR.

3.Este posibila adaugarea mai multor soferi aditionali ?

Da, puteti adauga un conducator auto suplimentar pe contractual de inchiriere. Acest lucru trebuie facut in momentul rezervarii / inchirierii. Soferul aditional trebuie sa prezinte aceleasi documente  ca soferul titular si de asemenea sa indeplineasca aceleasi conditii de varsta si vechime in conducere.

4.Care sunt costurile pentru un sofer aditional ?

MGF RENT A CAR ofera posibilitatea adaugarii unui sofer aditional fara costuri suplimentare. Pentru mai mult de un sofer suplimentar costul zilnic este de 3.6 € .

5.Exista un serviciu de livrare a masinilor inchiriate la MGF RENT A CAR ?

Da, MGF RENT A CAR ofera un serviciu  de livrare/colectare a masinior inchiriate. Pentru Bucuresti, Aeroportul International Baneasa si Aeroportul International Henri Coanda serviciul de  livrare/colectare a masinior inchiriate este GRATUIT.

6.Este permisa conducerea autovehiculului inchiriat in afara granitelor Romaniei ?

Pentru a călători în afara României, clientul trebuie sa precizeze acest lucru in momentul rezervarii masinii. MGF RENT A CAR va emite o autorizaţie specială pentru vamă. Clienţii nu pot trece vama, fără această autorizaţie speciala vor fi opriţi la graniţa română. In functie de perioada inchirierii si masina inchiriata, tariful de inchiriere poate diferi de cel afisat pe website.

7.Ce fac daca am o problema cu masina inchiriata ?

Daca aveti ghinionul sa suferiti un accident sau pentru orice alta problema aparuta la masina, trebuie sa contactati imediat biroul de inchiriere MGF RENT A CAR la unul din numerele de telefon inscrise pe documentele primite la ridicarea masinii.  

8.Ce include asigurarea ?

Ratele de asigurare include asigurarea de raspundere civila si CASCO impotriva pagubelor si furtului (CDW & THW) cu raspundere. Dacă se refuză asigurarea de coliziune (CDW), în cazul în care există daune sau dacă se pierde maşina închiriată sau piese ale acesteia, în caz de spargere a geamurilor sau furt, persoana care închiriază suportă cheltuielile de reparaţie.

9.Daca masina are asigurare CDW si THW sunt acoperit impotriva oricarei daune care ar putea aparea ?

Nu, exista exceptii de daune care nu sunt acoperite de nicio asigurare. Astfel de daune sunt  daune unice la partea inferioara a vehiculului, la roti si la anvelope. De asemenea, nu sunt acoperite de asigurare daunele provocate in urma conducerii autovehiculului inchiriat pe o suprafata de drum necorespunzatoare , remorcarii unui alt vehicul, transportului substantelor explosive, participarii la raliuri etc.

10.Pot tracta un cu o masina inchiriata de la MGF RENT A CAR ?

Nu. Remorcarea unui alt vehicul nu este permisa in nici un caz, este o incalcare a contractului de inchiriere.